14:16 27.05.2019

З одеської колонії №51 вивезли п'ятьох порушників режиму, заручників звільнили - омбудсмен

1 хв читати
З одеської колонії №51 вивезли п'ятьох порушників режиму, заручників звільнили - омбудсмен

Із Південної виправної колонії №51 (Одеса), де в понеділок виник бунт ув'язнених, вивезли п'ятьох порушників режиму, взятих у заручники медпрацівників і охоронців звільнили, повідомила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова з посиланням на дані свого представника в південних областях Олександра Остапенка.

"Наразі ситуація під контролем поліції, засуджені розійшлися в локальні сектори. За словами мого представника, порушення прав ув'язнених під час придушення бунту з боку правоохоронців не було, ніхто суттєво не постраждав. З колонії вивезли п'ятьох порушників режиму. Інформація про втікачів із колонії або вбитих не підтверджується", - написала омбудсмен на своїй сторінці у Facebook.

Денісова зазначила, що заручниками бунтівників стали троє медпрацівників і троє охоронців, які перебували в локальних зонах колонії, цих людей уже звільнили.

"Попередньо причиною бунту встановлено обшуки, які проводились у засуджених", - додала омбудсмен.

Стосовно пожежі в господарських приміщеннях колонії - її локалізували, завершується ліквідація загоряння рятувальниками.

Як повідомлялося, в Південній виправній колонії №51 (Одеса) під час заворушень у понеділок постраждали, за попередніми даними, четверо співробітників колонії, їм було надано медичну допомогу, загиблих немає, за інформацією відділу комунікації поліції Одеської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА