12:35 26.05.2019

Міжнародна контактна група заявила про підтримку посередницьких зусиль Норвегії у Венесуелі

1 хв читати
Міжнародна контактна група заявила про підтримку посередницьких зусиль Норвегії у Венесуелі

Міжнародна контактна група (МКГ) щодо Венесуели вітає продовження норвезького посередницького переговорного процесу між венесуельськими політичними гравцями, йдеться в заяві МКГ.

"МКГ підтверджує свою прихильність політичному, мирному і демократичному вирішенню шляхом вільних і справедливих виборів і готова надати необхідну підтримку зусиллям", - наголошується в документі, поширеному в неділю в Брюсселі.

Як повідомлялося, представники уряду Венесуели і опозиції розпочнуть наступного тижня переговори з метою вирішення венесуельської кризи. Переговори пройдуть в Осло. Влада Норвегії виконуватиме на них роль посередника.

Урядову делегацію представляють радник Мадуро Хорхе Родрігес і губернатор штату Міранда Ектор Родрігес. До них приєднався міністр закордонних справ Хорхе Арреаса. Опозиціонерів очолили депутат парламенту Сталін Гонсалес, колишній мер Каракаса Херардо Блайд і колишній міністр транспорту Фернандо Моттола.

Попередній раунд переговорів пройшов в Осло на початку травня. Тоді не вдалося досягти результатів на тлі зростання політичної напруги всередині країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА