11:38 23.04.2019

Tesla має намір запустити сервіс безпілотного таксі у 2020 році

1 хв читати
Tesla має намір запустити сервіс безпілотного таксі у 2020 році

Компанія Tesla Inc. планує запустити сервіс безпілотного таксі у 2020 році, пише газета The Wall Street Journal із посиланням на заяву засновника та голови компанії Ілона Маска.

Виступаючи на заході для інвесторів та аналітиків у штаб-квартирі компанії в місті Пало-Альто в штаті Каліфорнія, І.Маск сказав, що вже до середини наступного року більше ніж мільйон автомобілів Tesla, що здатні їздити без втручання водія, з'явиться на дорогах у США. Він розраховує отримати схвалення регуляційних органів, яке дасть змогу запустити сервіс роботаксі в країні, до кінця 2020 року.

Замовити безпілотне таксі можна буде за допомогою спеціального мобільного додатку. Власники машин Tesla також зможуть здавати свої авто під послуги таксі. Компанія стягуватиме з них комісію у розмірі 25-30%, як це роблять сервіси таксі Uber та Lyft.

Акції Tesla подешевшали на 3,9% у понеділок. Більшої частини втрат вони зазнали перед заходом, який розпочався ближче до кінця торговельної сесії. Під час торгів після офіційного закриття біржової сесії акції трохи відновилися.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА