10:35 19.04.2019

Співпраця з компанією Boeing значно зміцнить потенціал Військово-Повітряних сил України

1 хв читати
Співпраця з компанією Boeing значно зміцнить потенціал Військово-Повітряних сил України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов та директор з питань оборони і космічної безпеки компанії Boeing Стенлі Прусінскі обговорили питання співпраці між українськими підприємствами оборонно-промислового комплексу і космічної галузі з компанією Boeing.

Як повідомляє прес-служба РНБО в п'ятницю, на зустрічі також обговорювалися перспективи співпраці у військово-технічній сфері, зокрема проекти оновлення винищувальної та штурмової авіації Збройних сил України.

За словами О.Турчинова, компанія Boeing є провідним підприємством в аерокосмічній галузі, "а її військові літаки та гелікоптери значно перевершують російські аналоги". "Ми зацікавлені в ефективній військово-технічній співпраці з компанією Boeing, що значно зміцнить потенціал Військово-Повітряних сил нашої держави", - наголосив секретар РНБО.

Крім того, сторони розглянули питання співробітництва в галузі авіа- та ракетобудування.

У свою чергу С.Прусінскі висловив упевненість у перспективності довгострокової співпраці. "Я завжди вважав Україну інтелектуальним та технічним двигуном у Східній Європі", - сказав він.

С.Прусінскі зазначив, що сподівається на довгострокову співпрацю з Україною.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА