12:55 01.04.2019

Члени НАТО розглянуть можливість посилення присутності в районі Чорного моря - постпред США

1 хв читати
Члени НАТО розглянуть можливість посилення присутності в районі Чорного моря - постпред США

Члени Північноатлантичного альянсу розглянуть можливість посилення оборонних можливостей у районі Чорного моря, заявила в понеділок постпред США при НАТО Кей Бейлі Хатчінсон.

"Безумовно, частиною наших зусиль буде російська агресія проти України. Вони (Росія - ІФ) продовжують спроби із дестабілізації України, вони продовжують мілітаризацію Криму, який є частиною України", - заявила К.Б.Хатчінсон на відеоконференції, відповідаючи на запитання "Інтерфаксу" про заходи, яких глави МЗС НАТО можуть вжити під час зустрічі у Вашингтоні.

"Ми розглядатимемо варіанти того, що ми ще можемо зробити в районі всього Чорного моря. Ми активніше збиратимемо розвіддані, там буде більше кораблів країн НАТО, і до того ж ще є санкції, які вже були введені проти тих, хто причетний до захоплення моряків у Керченській протоці", - зазначила американський постпред.

Вона знову повторила заклик відпустити українських моряків, затриманих під час інциденту в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року, назвавши поведінку Росії в цій ситуації неприйнятною.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА