16:42 18.03.2019

У Києві на Хрещатику невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen

2 хв читати
У Києві на Хрещатику невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen

О 15:10 понеділка до оперативно-координаційного центру Головного управління Держслужби України з НС у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в магазині на вул. Хрещатик, 29.

"Пожежу було ліквідовано підручними засобами працівниками магазину до прибуття пожежного підрозділу. Внаслідок займання закопчена зовнішня вітрина магазину на площі 2 кв. м. За словами очевидців невідомі кинули у вітрину пластикову пляшку з горючою речовиною", - повідомляє в понеділок удень прес-служба столичного главку ДСНС.

Згідно з інформацією, в результаті події ніхто не постраждав.

У ДСНС не повідомляють про те, на який магазин було скоєно напад, однак за повідомленнями очевидців із соцмереж, йдеться про фірмовий магазин Roshen.

Раніше в понеділок у столичному главку ДСНС України повідомляли про пожежу в магазині на проспекті Оболонському 49, що в Оболонському районі Києва, яка сталася напередодні ввечері

У тому випадку прибулі на місце події пожежники встановили, що пожежа виникла на фасадній стіні із зовнішньої сторони будівлі. Тоді внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено утеплювач на площі 2 кв м. Загиблих і травмованих немає. Причина виникнення пожежі з'ясовуються.

У ДСНС також не повідомляли деталі події, проте очевидці в соцмережах повідомляли про те, що горіла стіна магазину Roshen.

Корпорація Roshen, один із найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат "Бершадь молоко" (Вінницька обл.), два виробничих майданчики у Липецькій області (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).

Корпорація виробляє майже 320 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти. Загальний обсяг виробництва становить 450 тис. тонн продукції на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА