11:12 14.03.2019

Начальника відділу департаменту охорони культурної спадщини КМДА викрито у хабарництві - прокуратура

1 хв читати
Начальника відділу департаменту охорони культурної спадщини КМДА викрито у хабарництві - прокуратура

Начальника відділу інспекції державного контролю об'єктів культурної спадщини та археологічного нагляду департаменту охорони культурної спадщини Київської міськдержадміністрації (КМДА) затримано під час одержання неправомірної вигоди від підприємця.

Як повідомляє в четвер прес-служба прокуратури Києва, до правоохоронних органів звернувся підприємець, що займається кавовим бізнесом і наданням послуг у сфері громадського харчування. Для встановлення зовнішньої реклами на фасаді приміщень, розташованих на території Старого Подолу, у нього виникла потреба в отриманні довідки цього департаменту КМДА про те, чи належать ці будівлі до об'єктів архітектурної пам'ятки.

За отримання такої довідки начальник відділу департаменту зажадав від підприємця неправомірну вигоду в сумі $500.

13 березня чиновника затримали правоохоронці неподалік місця роботи під час передання обумовленої суми.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

У прес-службі прокуратури Києва зазначили, що викриття чиновника здійснювалося за сприяння Управління КМДА з питань запобігання та протидії корупції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА