17:01 23.01.2019

Транспортний колапс утворився на дорогах Київщини через снігопад, попереджають у Патрульній поліції і закликають стежити за повідомленнями про стан проїзду

2 хв читати
Транспортний колапс утворився на дорогах Київщини через снігопад, попереджають у Патрульній поліції і закликають стежити за повідомленнями про стан проїзду

Внаслідок сильного і тривалого снігопаду на дорогах Київської області утворився транспортний колапс, у зв'язку з чим екіпажі патрульної поліції області надають допомогу громадянам, які потрапили в скрутне становище, і супроводжують колони зі снігоприбиральною технікою.

"Зараз у регіоні сніжить і на дорогах Київщини утворився транспортний колапс. Щоб подолати наслідки негоди ми маємо працювати спільно, злагоджено і дружно з іншими службами. Для цього патрульні супроводжують колони зі снігоприбиральною технікою, сприяють безперешкодній роботі, гарантують безпеку дорожнього руху в місцях обмеження, надають допомогу громадянам, які потрапили в скрутне становище", - повідомляє прес-служба Патрульній поліції Київської області в середу вдень на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У зв'язку зі сформованою ситуацією в відомстві закликали громадян стежити за повідомленнями про стан проїзду дорогами області.

Водночас у столичному главку Держслужби України з НС поінформували, що станом на 16.00 середи через погіршення погодних умов рятувальники Київського гарнізону залучаються для надання допомоги водіям транспортних засобів на проблемних ділянках доріг.

"Станом на 16:00 столичними рятувальниками надано допомогу із буксирування 30 одиниць автотранспортної техніки, які не змогли зрушити з місця. Рятувальники несуть службу в звичайному режимі - 24 години на добу... Щоб не допустити ускладнення руху на автошляхах столиці, рятувальники чергують на проблемних ділянках доріг (на спусках, підйомах), а саме: на вул. Олени Теліги та на вул. Академіка Заболотного", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті ГУ ДСНС у Києві.

Також у відомстві нагадали, що зв'язку з ускладненням погодних умов обмежено в'їзд вантажних транспортних засобів до Києва з 16:00 до 21:00 середи в межах міста на всіх основних напрямках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА