16:09 22.01.2019

Сапера ГУ ДСНС у Донецькій області поранено внаслідок обстрілу з непідконтрольної території - голова ОВЦА

1 хв читати
Сапера ГУ ДСНС у Донецькій області поранено внаслідок обстрілу з непідконтрольної території - голова ОВЦА

Сапер піротехнічного підрозділу Головного управління Держслужби України з НС у Донецькій області дістав поранення під час обстеження газопроводу Мар'їнка-Красногорівка, стрілянина здійснювалася з непідконтрольної Україні території, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА) Олександр Куць.

"Близько 14 години по двох саперах, які обстежували ділянку навколо газопроводу, відкрили вогонь зі стрілецької зброї з боку непідконтрольної України території. Сапери були змушені сховатися в траншеї, де перебували майже годину, поки не були евакуйовані... Пораненого наразі доправляють до лікарні. Стан його здоров'я оцінять лікарі", - написав О.Куць на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Він уточнив, що українські сапери та газівники у вівторок приступили до дослідження газопроводу, маючи підтвердження режиму тиші, в супроводі дзеркального патруля спостерігачів спецмісії ОБСЄ. При цьому спостерігачі СММ ОБСЄ залишалися на дорозі, а сапери та газівники працювали в полі.

"Обстріл оглядової групи під час підтвердженого режиму тиші - черговий ганебний злочин проросійських бойовиків. І за нього їм обов'язково доведеться відповісти", - наголосив голова Донецької ОВЦА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА