18:07 12.12.2018

Рух вантажівок деякими дорогами Київщини та Житомирщини обмежено до 22:00 через негоду

1 хв читати
Рух вантажівок деякими дорогами Київщини та Житомирщини обмежено до 22:00 через негоду

З огляду на погіршення погодних умов із 16:00 до 22:00 середи деякими автошляхами Київської та Житомирської областей обмежується рух у напрямку Києва великовагових і великогабаритних транспортних засобів, повідомляє Патрульна поліція України.

В оприлюдненому на сторінці Патрульній поліції України в соцмережі Facebook у середу ввечері повідомленні наголошується, що обмеження на рух вантажівок вводяться на автодорогах М-01 (Київ - Чернігів - Нові Яриловичі), М-03 (Київ - Харків - Довжанський), М-05 (Київ - Одеса), М-06 (Київ-Чоп) М-07 (Київ - Ковель - Ягодин) у напрямку Києва.

"Обмеження в’їзду до столиці дасть змогу уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки. Переконливо просимо водіїв дотримуватися ПДР та для належної роботи снігоприбиральної техніки, не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях", - закликали в Патрульній поліції.

Також у правоохоронному органі просять водіїв перечекати інтенсивний снігопад на АЗС, стоянках та місцях відстою транспортних засобів на дорогах загального значення, з переліком яких можна ознайомитися за посиланням - https://goo.gl/nVPf5i.

Як повідомлялося, на території України очікується погіршення погодних умов 12-13 грудня, зокрема, снігопади (з висотою снігового покриву до 20 см), хуртовини, налипання мокрого снігу та поривчастий вітер до 18 м/с.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА