13:02 23.11.2018

Українців попереджають про снігопади

1 хв читати
Українців попереджають про снігопади

Унаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада і протягом доби 27 листопада у низці західних, центральних, південних і східних областей України очікується сніг, місцями сильний, що може призвести до порушення транспортного сполучення, попереджають в Укргідрометцентрі.

Згідно з отриманим у п'ятницю агентством "Інтерфакс-Україна" попередженням Укргідрометцентру, ускладнення погодних умов 26-27 листопада очікується у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей.

"Очікується погіршення погодних умов: сніг і мокрий сніг, місцями сильний сніг. Приріст снігового покриву 8-15 см, ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь. 27-го в південних і центральних областях пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в попередженні.

В Укргідрометцентрі звернули увагу, що прогнозоване погіршення погодних умов може призвести до порушення транспортного сполучення на дорогах вищезгаданих областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку противник намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування - Генштаб ЗСУ

Держприкордонслужба України рекомендує для перетину кордону з Польщею використовувати ПП "Смільниця", "Грушів" та "Угринів"

У Миколаєві два прильоти - обладміністрація

ТЧХУ продовжує евакуацію жителів населених пунктів, розташованих на лінії вогню противника в Харківській області

У Миколаєві пролунав вибух - мер

БЕБ здійснює 24 одночасні обшуки на виробництвах чотирьох виробників сигарет, яких підозрюють у незаконних діях

Спроби російських окупантів прорвати оборону ЗСУ на харківському напрямку зупинено, ситуацію дещо стабілізовано - ОСУВ "Хортиця"

Бідний закликає ОБСЄ розглянути питання мілітаризації дітей на окупованих РФ територіях

СБУ затримала агентів РФ, які коригували подвійний удар "Іскандерами" по багатоповерхівці в Покровську

Міноборони підвищило вимоги до якості та різноманітності продуктів харчування для ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА