16:38 19.11.2018

У Чорному морі отримав пробоїну буксир "Паралель"

1 хв читати
У Чорному морі отримав пробоїну буксир "Паралель"

Катер Державної прикордонної служби України і пошуково-рятувальні катери надали допомогу чотирьом членам екіпажу буксира "Паралель", який дістав пошкодження корпусу в Чорному морі в районі Тендрівської коси.

"Сьогодні близько 9:30 через загальний канал безпеки на морі прикордонні пости технічного спостереження та морський координаційно-рятувальний центр отримали сигнал SOS. Згідно з координатами надходження сигналу було встановлено, що в районі Тендрівської коси, приблизно за дев’ять миль від берега, потерпає буксир "Паралель", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в понеділок.

За інформацією прикордонників, судно прямувало до м. Скадовська. Екіпаж виявив пошкодження корпусу, внаслідок чого до моторного відсіку почала надходити вода.

Для порятунку екіпажу буксира до зазначеного району висунулись два пошуково-рятувальні катери з Чорноморська і катер Морської охорони Держприкордонслужби з Очакова.

"До моменту прибуття рятувальників на місце екіпаж буксира, що потерпав, підібрало судно закордонного прямування, яке проходило поряд. Діставшись району події катер Морської охорони прийняв на борт екіпаж із чотирьох осіб", - йдеться в повідомленні.

Зараз усі члени суднокоманди буксира "Паралель" прямують до порту Очакова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

У Павлоградському районі знищили 5 БПЛА, постраждали двоє людей

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 119 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 34 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила п’ять ракетних і 105 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА