13:26 27.10.2018

Поліція шукає хуліганів, один з яких у відповідь на зауваження поранив із невстановленої зброї киянина

1 хв читати
Поліція шукає хуліганів, один з яких у відповідь на зауваження поранив із невстановленої зброї киянина

Конфлікт і бійка зі стрільбою сталися минулої ночі в Голосіївському районі Києва, постраждали дві людини. Поліція розшукує підозрюваних у заподіянні тілесних ушкоджень.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції Києва, інцидент стався на вул. Велика Васильківська біля розважального закладу близько 23.00 у п'ятницю.

До прибулих на виклик поліцейських звернулися постраждалі, які розповіли обставини події. За їхніми словами, між ними і невідомими через зауваження виник словесний конфлікт і бійка, внаслідок один із правопорушників вистрілив із невстановленої зброї. Після цього зловмисники на автомобілі втекли.

Постраждалими виявилися місцеві жителі, 1989 року народження. Їх доставили в медичний заклад для надання необхідної допомоги: у одного лікарі виявили вогнепальне поранення ноги, в іншого – травму голови.

Слідчий відділ Голосіївського управління поліції почав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться комплекс розшукових заходів щодо встановлення та затримання підозрюваних. В рамках об'єктивного розслідування правоохоронці опитали свідків і очевидців правопорушення, а також вивчають відео з камер спостереження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА