12:11 25.10.2018

Три з половиною роки проведе у в'язниці киянин, який вкрав понад 60 ліфтових котушок

1 хв читати
Три з половиною роки проведе у в'язниці киянин, який вкрав понад 60 ліфтових котушок

Слідчі поліції Києва довели причетність киянина до серії крадіжок ліфтового обладнання на території Дніпровського району, в результаті чого суд засудив його до трьох із половиною років ув'язнення.

"До чергової частини Дніпровського управління надійшли повідомлення про крадіжки обладнання з ліфтових шахт. Невідомий за допомогою викрутки пошкоджував серцевини замків на вхідних дверях до машинного приміщення. Там він знімав гальмівні ліфтові котушки і втікав", - повідомляє в четвер відділ комунікації поліції Києва.

Під час комплексу розшукових заходів оперативники затримали правопорушника. Ним виявився 35-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків і крадіжку.

"Під час досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння 64 аналогічних злочинів у Дніпровському районі столиці", - йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що вироком Дніпровського районного суду Києва за скоєння кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, чоловіка було засуджено до трьох років і трьох місяців позбавлення волі.

"Окрім цього, на підставі ст. 71 (призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України приєднано невідбуту частину покарання попереднього вироку, а отже, чоловік проведе у в'язниці три з половиною роки", - додали в столичному поліцейському главку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА