19:28 15.10.2018

У Києві горіло приміщення, де, ймовірно, планували розмістити новий канал Мураєва

1 хв читати
У Києві горіло приміщення, де, ймовірно, планували розмістити новий канал Мураєва

Вдень у вівторок сталася пожежа в приміщенні на території київського електротехнічного заводу "Транссигнал", ніхто не постраждав.

Як повідомив в ефірі телеканалу "112. Україна" представник прес-служби ДСНС Києва Олександр Макушенко, повідомлення про пожежу надійшло о 14.09, що на 5 поверсі виробничого п'ятиповерхового корпусу горіли будівельні матеріали на площі 60 кв. м. "Уже в 14. 37 пожежу було локалізовано, а о 14:57 ліквідовано повністю. Ніхто не постраждав", - сказав представник ДСНС.

За його словами, було залучено 7 од. техніки та 30 пожежників. Причини пожежі з'ясовуються.

Опинившись поруч з місцем події екс-міністр транспорту України Євген Червоненко написав у Фейсбуці, що в цьому приміщенні знаходиться новий телеканал Євгена Мураєва. "Горіло безпосередньо в приміщенні каналу", - сказав він пізніше в ефірі каналу "112.Украіна".

Сам Є. Мураєв пізніше написав у Фейсбуці, що знаходиться на місці пожежі разом з Є.Червоненко. "Зустрілися з екс-міністром МНС на пожежі. Слава Б.гу ніхто не постраждав. МНС на рівні, дякую, хлопці. А мистецтво не можна знищити (с). Станемо тільки сильніше. Скоро буде, як би хто ні не любив сінематограф", - написав Є. Мураєв в Фейсбуці.

У 2011 р Є.Червоненко був керівником Департаменту авіації МНС України, пізніше помічником глави МНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА