12:45 13.10.2018

У Краматорську виявлено контрафактні цигарки з ОРДО на 3 млн грн

1 хв читати
У Краматорську виявлено контрафактні цигарки з ОРДО на 3 млн грн

Співробітники Служби безпеки України, блокували незаконне переміщення контрафактних тютюнових виробів через лінію розмежування з тимчасово окупованою територією Донецької області.

" Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Краматорська нелегально переправляв цигарки з підробленими акцизними марками з тимчасово непідконтрольної українській владі території Донеччини. Зловмисник перевозив «товар» на мікроавтобусі поза встановленими контрольним пунктами в’їзду-виїзду", – повідомив прес-центр СБУ.

Зловмисник зберігав цигарки в орендованих складських приміщеннях у Краматорську для реалізації в інших регіонах України, зокрема в Києві.

Правоохоронці виявили в місцях зберігання "продукції" понад 90 тисяч пачок контрафактних цигарок. Їхня орієнтовна вартість за цінами "чорного ринку" становить понад 3 млн грн.

За матеріалами Служби безпеки України органи Державної фіскальної служби відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизної продукції).

Тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА