10:42 04.10.2018

Восьмеро чоловік, зокрема четверо підлітків, постраждали в ДТП за участю маршрутки та фури у Миколаєві

1 хв читати
Восьмеро чоловік, зокрема четверо підлітків, постраждали в ДТП за участю маршрутки та фури у Миколаєві

В Інгульському районі Миколаєва у четвер уранці маршрутне таксі Mercedes-Benz врізалося у вантажівку "Scania", що стояла на узбіччі, внаслідок чого восьмеро осіб, зокрема четверо неповнолітніх, дістали травм різного ступеня тяжкості.

Як повідомляє в четвер уранці прес-служба ГУ Нацполіції України в Миколаївській області, аварія сталася на вул. Троїцькій близько 7:40 четверга. "За попередніми даними, в результаті ДТП восьмеро пасажирів мікроавтобуса, серед яких четверо неповнолітніх віком від 12 до 16 років, дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, їх доправлено до медичного закладу", - йдеться в інформації.

Водій вантажівки не постраждав.

Інформацію про подію внесено до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на термін до двох років, або арешту на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

"Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення експертиз, здійснюються слідчі заходи", - повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА