17:03 29.08.2018

КПВВ "Новотроїцьке" тимчасово закрито

2 хв читати
КПВВ "Новотроїцьке" тимчасово закрито

Контрольний пункт в'їзду/виїзду (КПВВ) "Новотроїцьке" (Волноваський р-н, Донецька обл.) у середу тимчасово закрито через пожежі, які викликали детонацію мін у цьому районі, повідомляє Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ .

"За спостереженнями СММ ОБСЄ, контрольний пункт в'їзду/виїзду (КПВВ) у підконтрольному урядові Новотроїцькому тимчасово закрито через пожежі, які спричинили детонацію мін у цьому районі", - йдеться в повідомленні на сторінці СММ ОБСЄ у Facebook.

У свою чергу прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС) повідомив, що контрольно-пропускні операції на цьому КПВВ тимчасово припинено за рішенням командувача об'єднаних сил Сергія Наєва.

"За рішенням командувача об'єднаних сил у контрольному пункті в'їзду/виїзду "Новотроїцьке" введено режим "Червоний". Контрольно-пропускні операції тимчасово припинено", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС у Facebook.

Наразі в безпосередній близькості від контрольного поста "Березове-2" (перебуває неподалік від КПВВ "Новотроїцьке") горить суха трава. Від вогню детонують мінно-вибухові загородження і боєприпаси, які не розірвалися, що створює реальну загрозу життю та здоров'ю цивільного населення, яке перетинає лінію розмежування.

Пропуск осіб і транспортних засобів у КПВВ "Новотроїцьке" буде відновлено після стабілізації ситуації на місці, наголосили в прес-центрі ООС.

Крім того, за інформацією української сторони Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), пожежа виникла в смт Новгородське (Донецька обл.) унаслідок обстрілу з боку бойовиків.

"О 14:00 бойовики російсько-окупаційних військ здійснили обстріл населеного пункту Новгородське, застосувавши 82 мм міномети й станкові протитанкові гранатомети. Унаслідок обстрілу виникло масштабне загоряння сухої трави. Пожежу локалізовано силами та засобами підрозділів Збройних сил України", - йдеться в повідомленні на сторінці операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook у середу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА