19:30 19.08.2018

У центрі Києва нічна негода зруйнувала проїжджу частину на вул.Антоновича, рух перекрито

2 хв читати
У центрі Києва нічна негода зруйнувала проїжджу частину на вул.Антоновича, рух перекрито

Унаслідок негоди в ніч на неділю відбулося руйнування ділянки проїзної частини на вул.Антоновича між вулицями Жилянською і Фізкультури, рух цією ділянкою повністю перекрито.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", прямо на проїжджій частині утворилося кілька провалів діаметром більше метра великої глибини. У кількох місцях зруйновано асфальтове покриття.

Внаслідок перекриття руху автомобілі об'їжджають цю ділянку вулицями Володимирською і Малевича. Також на час перекриття руху на цьому відрізку, змінені маршрути міського транспорту: автобуси №20, як і автомобілі, об'їжджають пошкоджену ділянку дороги паралельними вулицями, тролейбус №12 скорочений до станції метро "Либідська", а тролейбус № 40 в напрямку від Палацу спорту в бік вул.Кадетський Гай слідує вулицями Саксаганського, Толстого і Липківського, а вулицями Солом'янська, Протасів Яр та Федорова - лише в зворотному напрямку.

Вул.Антоновича на цій ділянці наразі являє собою 6-смугову автодорогу, рух якою організовано тільки в одному напрямку - від центру, при цьому 2-3 смуги зазвичай зайняті припаркованими автомобілями. У протилежному напрямку рух здійснюється паралельною вулицею Велика Васильківська. З іншого боку паралельно проходить чотирьохсмугова вул.Малевича з двостороннім рухом.

Аварія сталася в безпосередній близькості від будівлі Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор", розташованого на вул.Фізкультури.

Також по сусідству, поблизу перетину вулиць Жилянської та Антоновича, вже кілька місяців частина тротуару і дороги огороджена і розкопана, на короткому відрізку ведеться заміна труб тепломережі.

Як повідомляє управління інформзабезпечення Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника "Київавтодору" Олександра Густелева, ця ділянка виявилася найбільш проблемною в столиці за результатами нічної негоди.

"На Антоновича на замовлення "Київтеплоенерго" ведуться роботи з прокладання теплової мережі. За попередніми висновками, в зв'язку з проведенням робіт з порушенням технології, при інтенсивних опадах вночі з 18 на 19 серпня відбулися значні викиди ґрунтових мас на проїжджу частину. А це призвело до закупорювання дощоприймальних колодязів і значно збільшило поверхневе стікання на дорогу. Значні маси дощової води через відкриті котловани пішли на проїжджу частину. Як наслідок, зруйновано конструктивний шар дорожнього покриття від вул.Фізкультури до Жилянської", - пояснив О.Густелев.

За його словами, наразі дорожники усувають наслідки цієї ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА