13:02 11.07.2018

До України не пустили російського актора Макарського за незаконне відвідування Криму в 2015 році

1 хв читати
До України не пустили російського актора Макарського за незаконне відвідування Криму в 2015 році

Співробітники Державної прикордонної служби України не пропустили на територію країни з Молдови російського актора Антона Макарського, який раніше порушив правила в'їзду на тимчасово окуповану територію півострова Крим і виїзду з неї.

"Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску "Маяки" виявили громадянина Росії А.Макарського. Під час прикордонного контролю щодо нього виконано доручення одного з правоохоронних органів України та встановлено, що в 2015 році він незаконно відвідував територію АР Крим. На півострів росіянин їздив брати участь у зйомках пропагандистського серіалу на замовлення одного з телеканалів РФ і, звичайно, незаконно перетнув державний кордон України у закритих пунктах пропуску на тимчасово окупованій території", - повідомляється на сайті прикордонного відомства.

А.Макарському заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки.

За даними Держприкордонслужби, наразі визначено майже три тисячі осіб, які незаконно перебували на тимчасово окупованій території Криму. Стосовно майже 130 іноземців з числа діячів культури і мистецтва, які незаконно відвідували Крим, прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА