21:12 07.06.2018

США перекинули в Європу ще один дальній важкий бомбардувальник B-1B Lancer

1 хв читати
США перекинули в Європу ще один дальній важкий бомбардувальник B-1B Lancer

Ще один дальній надзвуковий бомбардувальник ВПС США B-1B Lancer у четвер приземлився на передовій авіабазі Ферфорд у Великій Британії, випливає з моніторингових даних західних авіаційних ресурсів.

Як повідомлялося, 30 травня в Англію були перекинуті три дальніх важких бомбардувальника зі змінною стрілоподібністю крила В-1В з авіабази ВПС США Дайс (штат Техас).

З тих пір американські бомбардувальники регулярно проводять багатогодинні тренувальні польоти біля західних кордонів Росії в регіоні Балтики.

Зокрема, в середу на виконання завдання поблизу російських рубежів на Балтиці з авіабази Ферфорд у Великій Британії вилітав американський бомбардувальник В-1В з бортовим номером 86-0101 позивними CROOK1.

Авіабаза Ферфорд у графстві Глостершир в Англії є передовим пунктом базування стратегічної авіації ВПС США для проведення операцій на європейському театрі військових дій, в тому числі для важких бомбардувальників ВПС США В-1В, стратегічних бомбардувальників В-52, здатних нести ядерну зброю, а також стратегічних висотних розвідувальних літаків U-2.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА