15:13 24.04.2018

У Києві на ходу зламався трамвай, поранена пасажирка

2 хв читати
У Києві на ходу зламався трамвай, поранена пасажирка

Металевий уламок гальмівного диска пробив підлогу трамвая в Києві у вівторок і поранив 80-річну пасажирку, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Біля станції метрополітену "Лісова" трамвай, у якому було близько 50 пасажирів, розпочав рух. Як розповіла водій громадського транспорту, приблизно через 20 метрів вона відчула сильний поштовх, зупинилася і помітила поранену жінку... Попередньо встановлено, що лопнув гальмівний диск, металевий уламок пробив підлогу, влетів у салон і травмував пасажирку, яка перебувала праворуч на другому сидінні. Згідно з повідомленням лікарів, 80-річна киянка отримала перелом двох кісток гомілки, її госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Інформація про надзвичайну подію надійшла правоохоронцям близько 11:10 у вівторок. Наразі вони обстежують вагон, їм допомагають співробітники трамвайного депо, які стежать за безпекою руху. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На оприлюднених поліцією знімках із місця події бортовий номер вагона прихований, але видно, що інцидент стався у вагоні моделі T3UA-3 "Каштан", яких у Києві 6 штук і всі вони вироблені у 2012 році. Це чотиривісний незчленований вагон, уніфікований за вузлами з вагонами Tatra Т3 чеського виробництва 1960-80-х років, зокрема, має з ними однакові візки, але довший, має частково низькопідлоговий кузов та іншу, більш ергономічну електронну систему управління двигунами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА