08:07 08.04.2018

В Угорщині відбудуться загальні вибори

1 хв читати
В Угорщині відбудуться загальні вибори

Уранці в неділю в Угорщині відкриються виборчі дільниці в рамах проведення загальних виборів у країні. Дату виборів президент країни Янош Адер оголосив у січні 2018 року.

Згідно з даними опитувань, партія "ФІДЕС - Угорський громадянський союз", представником якої є чинний прем'єр-міністр країни Віктор Орбан, є найбільш вірогідним претендентом на перемогу. При такому розкладі Орбан ймовірно залишиться на посаді третій термін поспіль. Головні опоненти "ФІДЕС" на парламентських виборах - опозиційна соціалістична партія "Йоббік", однак, згідно з опитуваннями, її готові підтримати близько 20% електорату.

Орбан проводить жорстку політику проти іммігрантів.

"Існують два різних світи навколо цих виборів. Зовнішній світ, він присвячений міграції і суперечкам щодо теорій змови. Але для багатьох опонентів Орбана в країні соціальні питання і підозри в корупції - важливіше", - повідомляв CNBC політичний аналітик Policy Solutions Андрас Біро-Нагі.

"Украй права риторика Орбана навіть більш екстремальна, ніж у президента США Дональда Трампа, коли питання стосуються міграції", - зазначив він.

Сам Орбан під час передвиборної кампанії неодноразово заявляв, що вибори вирішать, "чи залишиться Угорщина країною для угорців або стане країною для іммігрантів".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА