11:14 12.02.2018

Генштаб ЗСУ і ТСО планують створити клуби військово-патріотичного виховання молоді та розгорнути агітпункти

1 хв читати
Генштаб ЗСУ і ТСО планують створити клуби військово-патріотичного виховання молоді та розгорнути агітпункти

 Генеральний штаб Збройних сил України та ГО "Товариство сприяння обороні України" (ТСО, правонаступник ДТСААФ) уклали Меморандум про співпрацю.

"До укладання Меморандуму спонукала взаємна зацікавленість у розвитку співробітництва з метою ефективного використання загальних можливостей у сфері оборони, підготовки різних верств населення до захисту держави і покращення іміджу військової служби та Збройних Сил загалом", - повідомляє в понеділок прес-служба Генштабу ЗСУ.

В інформації зазначається, що метою Меморандуму є розробка і впровадження спільних програм, спрямованих на підготовку громадян України до захисту Батьківщини, є їх військово-патріотичне виховання, підготовка призовників з військово-технічних спеціальностей, рекламування військової служби за контрактом, в резерві тощо.

"Зокрема, планується створення на базі навчальних закладів Товариства, у взаємодії з представниками військових комісаріатів та військових частин, клубів військово-патріотичного виховання молоді. Також в навчальних закладах громадської організації розгорнуто агітаційні пункти для привабливості військової служби за контрактом та додаткові пункти попереднього відбору громадян для військової служби за контрактом у Збройних силах України", - йдеться в повідомленні.

Для поліпшення співпраці планується проведення консультацій, спільних семінарів, курсів, засідань і круглих столів із залученням фахівців відповідної сфери діяльності.

Термін дії Меморандуму - один рік від моменту підписання з можливістю подальшої його продовження, додали в Генштабі ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА