07:50 19.01.2018

Американські законодавці рекомендують Трампу відновити канал зв'язку з КНДР по військовій лінії

2 хв читати
Американські законодавці рекомендують Трампу відновити канал зв'язку з КНДР по військовій лінії

Група американських законодавців звернулася до президента Дональда Трампа з листом, в якому рекомендує йому відновити зв'язки з Північною Кореєю по військовій лінії, щоб уникнути випадкових конфліктів, повідомило видання The Hill.

"Сполучені Штати повинні зробити все, що в їх владі, щоб уникнути непорозумінь, які можуть привести до ескалації конфлікту на ще більш серйозному рівні, включаючи ядерну війну", - йдеться в листі, який підписали понад 30 конгресменів.

У листі підкреслюється: "Беручи до уваги Ваші нещодавні висловлювання про діалог з Північною Кореєю і можливе встановлення відносин з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, ми наполегливо вимагаємо приділити першочергову увагу цій формі зв'язку як першого кроку з боку урядів двох країн, який допоможе уникнути конфлікту".

Конгресмени пояснюють, що "все це спрямовано на те, щоб військові двох країн могли бути в контакті, щоб уникнути війни помилково".

Вони також відзначили, що "налагодження, щонайменше, зв'язку по військовій лінії важливо в умовах, коли ми залучені у військові ігри, коли наші льотчики літають на бомбардувальниках поблизу їх (північнокорейських - ІФ) меж, коли існує режим з параноїдальними ідеями про те , що Америка збирається його атакувати".

Конгресмен Ро Ханна, який є ініціатором листа, зазначив, що не бачить причин, "чому не можна встановити зв'язок хоча б по військовій лінії, як це було з Радянським Союзом".

На його думку, для зниження напруженості між США і КНДР було б кращим відновити дію закону, за яким президент не мав права нанесення удару по Північній Кореї без схвалення конгресу, а також направити до Північної Кореї делегацію конгресменів для переговорів про мирне врегулювання конфлікту

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА