07:30 15.01.2018

У Сумах поліцейські затримали чоловіка, який відкрив стрільбу по людях

1 хв читати
У Сумах поліцейські затримали чоловіка, який відкрив стрільбу по людях

У Сумах патрульні затримали чоловіка, який відкрив стрільбу по людях, двоє громадян отримали тілесні ушкодження, повідомила прес-служба патрульної поліції області в соцмережі Фейсбук.

Інцидент стався на вул.Привокзальна. Інспектори правопорядку помітили словесну перепалку чоловіків і в цей момент з намету вибігли двоє, один з яких намагався жбурнути в іншого стільцем. Поліцейські скомандували всім залишатися на місцях. Один з учасників сварки зі стільцем в руках повідомив, що його опонент стріляв в нього і його товариша.

Тим часом зловмисник встиг втекти з місця події. Однак поліцейським все ж вдалося затримати злочинця. У того дійсно був предмет, схожий на пістолет. Як з'ясувалося, правопорушник вчинив чотири постріли під час конфлікту.

Унаслідок його дій двоє чоловіків постраждали. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділення поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА