17:24 12.12.2017

Найпопулярнішими запитами українців у рейтингу Google цього року стали 4-й сезон серіалу "Фізрук", шоу "Холостяк" та НАЗК, а купівля року - спінер

2 хв читати
Найпопулярнішими запитами українців у рейтингу Google цього року стали 4-й сезон серіалу "Фізрук", шоу "Холостяк" та НАЗК, а купівля року - спінер

Українців у році, що минає, найбільше цікавили четвертий сезон серіалу "Фізрук", на другому і третьому місці за запитами реаліті-шоу "Холостяк" (сьомий сезон) та Національне агентство з питань запобігання корупції.

Про це повідомив "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2017 року.

Персоною року, за даними пошукової системи, стала жертва зґвалтування, 16-річна громадянка Росії Діана Шуригіна, на другому та третьому місцях - померлі цього року російський гуморист Михайло Задорнов та актор театру і кіно, телеведучий Дмитро Мар'янов.

До топ-10 персон також увійшли українські співаки Катя Чилі та Сергій Бабкін, президент США Дональд Трамп та український політик Міхеіл Саакашвілі.

У категорії "Фільм року" перше місце посів фільм "Форсаж 8", на другому і третьому місцях - фільми "Пірати Карибського моря 5" та мультфільм "Нікчемний я 3". До топ-10 фільмів також увійшли фільми-рімейки "Воно" та "Рятувальники Малібу".

ТБ-шоу року в Google назвали програму "Холостяк" (7-й сезон), на другому і третьому місцях - "Євробачення-2017" та "Голос країни-2017". До Топ-10 також увійшли шоу "МайстерШеф 7" і "Зважені та щасливі".

Серіалом року, за даними пошукової системи, визнано серіал "Фізрук" (четвертий сезон), на другому і третьому місцях - "Гра престолів" (сьомий сезон) та "Ольга" (другий сезон).

До десятки серіалів увійшли "Київ вдень та вночі" (3-й сезон) та "Молодіжка" (5-й сезон). Найбільш частим запитанням, яке ставили українці зі словом "чому", було запитання "чому не працює ВК", на другому і третьому місцях запитання "чому подорожчав газ" і "чому Малахов пішов із першого каналу". До топ-10 також увійшли запитання "чому сіпається око", "чому не можна фотографувати сплячих людей" і "чому не працює інтернет".

Дізнаючись відповідь на запитання "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися "що таке спінер", "що таке антикітерський механізм" і "що таке vpn". Крім того, в цій категорії ставили запитання "що таке біткоїн", "що таке майнінг" і "що таке панголін".

Головним запитанням у запиті "як" було питання "як обійти блокування ВК", далі в рейтингу - "викачати відео з Ютуба" та "як варити гречку". Крім того, українців цікавило "як схуднути", "як зайти в Одноклассники" та "як вийти заміж".

Найголовніше запитання в категорії "навіщо" було питання "навіщо потрібен спінер", а також "навіщо потрібна кишенька на жіночих трусах", "навіщо переводять годинник", а крім того, "навіщо потрібен фітнес-браслет".

Купівлею року, за даними "Google Україна", став "спінер". На другому і третьому місцях в категорії розмістилися "квитки на потяг" та "iPhone7". Також українці шукали, як купити в інтернеті "Бейблейд", "iPhone 8" та "авто в Литві".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА