11:08 11.12.2017

Іноземець намагався вийти з ТРЦ у Києві в крадених черевиках

1 хв читати
Іноземець намагався вийти з ТРЦ у Києві в крадених черевиках

Молодого іноземця затримали в Дніпровському районі Києва в торговельно-розважальному центрі після крадіжки черевиків, у яких він намагався вийти з будівлі.

Як повідомляє в понеділок відділ комунікації поліції Києва, співробітники оперативно-пошукового відділу почули звук сигналізації, коли проходили поверхом у торговельно-розважальному центрі. Правоохоронці відразу зорієнтувалися і зупинили відвідувача, який виходив із крамниці.

"Через хвилину стало відомо, що в магазині зловмисник перевзув черевики. Свої - старі - поставив на вітрину, а в новеньких попрямував до виходу. У взутті не було магнітних кліпсів, і зловмисник розраховував зникнути безперешкодно. Але сигналізація спрацювала на приховані запобіжні смужки на товарі", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала це правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Чоловіка доставили до управління поліції. З’ясовано, що це - 21-річний іноземець, який приїхав в Україну кілька днів тому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА