07:46 23.11.2017

Американські аналітики оприлюднили доповідь із закликом озброїти Україну

2 хв читати
Американські аналітики оприлюднили доповідь із закликом озброїти Україну

Американський аналітичний центр Heritage Foundation в середу оприлюднив доповідь із закликом озброїти Україну, повідомляє "Голос Америки".
"На наступному тижні президент США Дональд Трамп вирішить, чи схвалювати продаж американської зброї Україні, включаючи просунуте протитанкове озброєння. Росія вторглася в Україну. Росія нелегально окупувала Крим. Росія спровокувала, а зараз підтримує сепаратистський рух в східній Україні. Росія - це агресор, а Україна - жертва. Будь-яка країна має право на самозахист", - йдеться в повідомленні на сайті " Голос Америки" з посиланням на оприлюднену доповідь.
У документі Heritage Foundation, який називають мозковим центром адміністрації Дональда Трампа, підкреслено, що майбутній успіх України залежатиме від самих українців, а лідерство США є важливим для протидії російській агресії і підтримки проведених Києвом реформ.
"Народ України виявив відданість трансатлантичній спільноті, і США повинні надати Україні просунуті озброєння і інші тактичні засоби, наприклад, безпечні засоби комунікації. Не варто вважати, що таке рішення США призведе до вирішення кризи і завершення агресії Росії. Хоча, майбутній успіх України, перш за за все, залежить від самих українців, лідерство США є важливим для протидії російській агресії і підтримки реформ", - йдеться в доповіді оприлюдненій Heritage Foundation.
Разом з тим, документ пропонує дозволити американським військовим радникам бути присутніми на передових позиціях. Автором документа виступив Люк Коффі, директор Центру зовнішньої політики імені Сари Еллісон в Heritage Foundation

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА