21:10 22.11.2017

У держдепі США прокоментували видворення громадян Грузії з України

1 хв читати
У держдепі США прокоментували видворення громадян Грузії з України

У державному департаменті США поінформовані про видворення з України деяких громадян Грузії і наполягають на необхідності уникати дій, які можуть розцінюватися як політично мотивовані.

"Ми переконані у важливості того, щоб Україна уникала дій у сфері верховенства права, які можуть видатися політично мотивованими", - заявив представник Держдепу у відповідь на запит грузинської служби "Голосу Америки", який наводиться на сайті української служби "Голосу Америки".

Як відомо, в жовтні-листопаді з України було депортовано кількох громадян Грузії.

У листопаді екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі стверджував, що начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей брав участь у незаконній депортації кількох громадян Грузії з території України.

Тим часом уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська заявила, що депортація громадян Грузії з України в жовтні та листопаді відбулася з порушеннями українського законодавства та відповідних інструкцій. Вона також допустила підтасовування Національною поліцією документів і фактів із цих питань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА