08:45 04.11.2017

У 2018 кількість камер відеоспостереження в Києві може вирости до 10 тис

2 хв читати
У 2018 кількість камер відеоспостереження в Києві може вирости до 10 тис

У Києві в наступному році планується довести загальну кількість камер відеоспостереження до 10 тис одиниць, повідомили в Київській міській державній адміністрації.
"Ми будемо збільшувати в Києві кількість встановлених камер відеоспостереження. І в наступному році їх кількість повинна зрости до 10 тис", - заявив мер Києва Віталій Кличко на телеканалі "112 Україна" в п'ятницю.
Він зазначив, що три роки тому він відвідав Ізраїль і був вражений ефективністю роботи системи безпеки і відеоспостереження. "Коли повернувся до Києва, я дав завдання встановлювати камери і створити дата-центр, куди буде стікатися вся інформація з усіх камер. Адже безпека сьогодні - ключове питання для кожного українця. Більше того, така система відеоспостереження досить ефективно працює в багатьох містах світу" , - сказав В.Кличко.
В.Кличко зазначив, що в столиці встановлюють інтелектуальні камери, які можуть розпізнавати обличчя людей і номери автомобілів. Мер підкреслив, що такі камери встановлені в багатолюдних місцях, у школах, дитсадках, закладах охорони здоров'я, на деяких станціях метро.
В.Кличко наголосив, що інформація, яка надходить з камер істотно допомагає в роботі співробітникам правоохоронних органів. За словами міського голови, у наступному році кількість відеокамер в столиці має досягти 10 тис. "Зараз у Києві встановлено 4 тис камер, а до кінця року встановлять ще 2 тис. Також до єдиної системи міста підключать камери приватних установ і організацій", сказав він.
Мер столиці зазначив, що важливим завданням є встановлення в Києві сотень тисяч камер. За його словами, в Лондоні встановлено близько мільйона камер відеоспостереження. "Я впевнений, що нам вдасться істотно збільшити кількість камер. Ми зараз також залучаємо відеокамери, які знаходяться в державних і приватних установах, щоб інформацію з них також отримувати в дата-центрі", - резюмував Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА