09:17 09.10.2017

Бойовики в зоні АТО на Донбасі 26 разів обстрілювали позиції української армії, втрат немає - штаб

1 хв читати

За минулу добу незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир'я. Українські військові 19 разів вогнем змушували супротивника дотримуватися режиму тиші. В результаті бойових дій втрат серед бійців АТО немає, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Минула доба в районі проведення АТО завершилися збільшенням кількості обстрілів позицій української армії з боку бойовиків. Ворог використовував переважно гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок вранці.

На донецькому напрямку з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики били по позиціях ЗСУ біля Авдіївки, Пісків, Майорська, Луганського, шахти Бутівка. Українські військові вогнем жорстко придушували активність супротивника.

На луганському напрямку бойовики 4 рази і протягом кількох годин відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, різних видів гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по захисниках Кримського. Також двічі під гранатометний вогонь противника потрапили укріплення ЗСУ неподалік Трьохізбенки, і один раз - у районі Новоолександрівки і Попасної.

На приморському напрямку інтенсивність обстрілів увечері дещо зменшилася. Однак близько 20.00 бойовики застосовували автоматичний гранатомет на підступах до Мар'їнки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА