10:30 08.09.2017

ЄК не отримувала відомостей про приналежність Януковичу коштів, заморожених у результаті санкцій ЄС

2 хв читати
ЄК не отримувала відомостей про приналежність Януковичу коштів, заморожених у результаті санкцій ЄС

Європейська комісія і держави-члени Євросоюзу не виявили жодних грошових коштів або економічних ресурсів, що належать колишньому президенту України Віктору Януковичу і заморожені в результаті санкцій ЄС, заявляють в адвокатській компанії Joseph Hage Aaronson LLP (JHA LLP, Великобританія), що представляє інтереси В.Януковича та його сина Олександра.

"Відповідно до статті 8 постанови Ради (ЄС) № 208/2014, якою були введені санкції Європейського Союзу щодо президента Януковича, держави-члени ЄС та інші повинні були негайно повідомити Єврокомісії всю інформацію, яку вони мали про кошти й економічні ресурси, що належать або контролюються президентом Януковичем, які були заморожені відповідно до постанови", - йдеться в прес-релізі Joseph Hage Aaronson LLP, який поширив прес-секретар О.Янукович Юрій Кірасир.

У релізі зазначено, що незважаючи на те, що пройшло 3,5 роки з моменту введення санкцій і всупереч згаданій вимозі про надання відомостей, "Європейська комісія на сьогодні офіційно підтвердила, що вона не отримала відповідно до цієї статті жодної інформації про грошові кошти або економічні ресурси, які належать або контролюються президентом Януковичем, які були заморожені в результаті санкцій ЄС".

Як повідомляли адвокати В.Януковича в березні 2017 року, швейцарська влада підтвердила, що в їхній країні немає банківських рахунків або інших активів на ім'я Віктора Януковича.

Joseph Hage Aaronson LLP (JHA LLP, Велика Британія) - юридична фірма в Лондоні, що представляє інтереси В.Януковича і його сина О.Януковича.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА