10:25 25.07.2017

Затримано одного з убивць учасників АТО в Дніпрі

2 хв читати
Затримано одного з убивць учасників АТО в Дніпрі

Одного зі зловмисників, які відкрили стрілянину в понеділок увечері в м.Дніпро, унаслідок якої загинули двоє учасників АТО і п'ять чоловік дістали поранення, затримано після звернення до лікарні за медичною допомогою, повідомляє місцеве видання "Дніпроград".

"Зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі "Тойота" білого кольору. На ньому ж один з нападників приїхав до лікарні Мечникова за медичною допомогою, де його і було затримано. Для розшуку і затримання інших зловмисників у Дніпропетровській області введено оперативний план "Сирена", - йдеться в повідомленні.

Загалом, за даними видання, яке посилається на свідків, у відповідь було поранено четверо нападників.

При цьому в виданні повідомляють, що один із загиблих - ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив в 20-му окремому батальйоні 93-ї мотопіхотної бригади. За словами відповідального за лікарні ім.Мечникова Ярослава Медведика, О.Вагнер був госпіталізований у дуже важкому стані, з великою крововтратою, і помер при спробі надати йому медичну допомогу. "Інший загиблий, за неперевіреними даними, колишній боєць 11-го батальйону 59-ї бригади з позивним "Щука"- загинув на місці від кульового поранення в голову", - йдеться в повідомленні.

Телеканал "112. Україна" повідомляє ім'я другого загиблого - Максим Іващук.

Як повідомлялося, за даними поліції, унаслідок перестрілки на просп.Гагаріна в Дніпрі в понеділок близько 19.50 ввечері двоє людей загинули, ще 5 дістали поранення. Загиблі були учасниками АТО. Серед поранених виявився учасник АТО, адвокат Едмонт Саакян, який дружив з одним із загиблих учасників АТО і захищав його інтереси в суді над нападниками на АТОшників 9 травня

У поліції вважають, що конфлікт перебуває в економічній площині.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Співробітники Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА