10:08 25.07.2017

У Дніпрі внаслідок перестрілки загинули учасники АТО

2 хв читати
У Дніпрі внаслідок перестрілки загинули учасники АТО

Унаслідок перестрілки на пр.Гагаріна в Дніпрі двоє людей загинули, ще 5 дістали поранення. Як вдалося встановити журналістам, загиблі були учасниками АТО.

Як повідомили в прес-службі ГУ ГНПУ в Дніпропетровській області в понеділок, близько 20:00 до поліції надійшла інформація, що по на пр. Гагаріна, 92 у Шевченківському районі Дніпра чути постріли і на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка.

Прибувши на місце події поліцейські з'ясували: близько 19.50 невідомі під'їхали на автомобілі і з автоматичної зброї поранили п'ятьох громадян, які перебували на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця злочину на автомобілі.

Унаслідок стрілянини на місці загинула одна людина, шістьох доправили до лікарні. Пізніше один з них помер від отриманих травм. Серед поранених виявився учасник АТО, адвокат Едмонт Саакян, який дружив з одним із загиблих учасників АТО і захищав його інтереси в суді над нападниками на АТОшників 9 травня

Водночас у поліції вважають, що конфлікт перебуває в економічній площині.

"Це конфлікт виключно економічних інтересів двох сторін: Саакяна і його брата, і другої сторони, яку ми зараз встановлюємо. Вони зустрічалися, зустріч була запланована. Після бесіди був напад", - повідомив у понеділок одному з місцевих каналів начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь. За його словами поліцейські вилучили автомат і два пістолети. "Кому вони належать, встановить слідство. Автомат, ймовірно, нападників", - зазначив О.Грозь.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

З метою розшуку і затримання зловмисників у Дніпропетровській області введено оперативний план "Сирена". Для розшуку і затримання зловмисників задіяні всі підрозділи правоохоронців.

Співробітники Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження п.1, ч.2 ст.115 ККУ (Умисне вбивство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА