17:11 18.06.2017

Поліція затримала одного з нападників на учасників "Маршу рівності"

1 хв читати

Поліцейські Києва затримали одного зі зловмисників, які накинулися на учасників "Маршу рівності" у центрі Києва через три години після його закінчення, повідомила прес-секретар ГУ Нацполіції України в м.Києві Оксана Блищик.

"Подія сталася на Контрактовій площі через три години після завершення заходу: потерпілим надають медичну допомогу, а їх кривдника доставили в Подільське управління поліції. Інших нападників розшукують", - написала вона у своїй сторінці в "Фейсбуці" в неділю вдень.

За словами О.Блищик, встановлено, що група невідомих підбігли до чоловіків, бризнули одному в обличчя газовим балончиком, а іншому завдали тілесних ушкоджень.

Одного зі зловмисників поліцейські затримали і доставили в Подільське управління поліції. Із ним спілкуються оперативники та слідчі. Затриманий – киянин, 1995 р.н. У нього вилучили балаклаву, ніж, газовий балончик і капу.

Постраждалим, 1980 і 1984 р.н., викликали "швидку", співробітники якої надали їм медичну допомогу і доставили в лікарню.

"Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Спільників нападника розшукують", - написала О.Блищик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА