11:00 06.06.2017

Омелян сподівається на відправку Кабміном у відставку глави "Укрзалізниці"

2 хв читати
Омелян сподівається на відправку Кабміном у відставку глави "Укрзалізниці"

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розраховує, що Кабінет Міністрів на засіданні в середу, 7 червня, вирішить питання про подальше перебування Войцеха Балчуна на посаді голови ПАТ "Укрзалізниця".

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", про це міністр сказав на презентації дослідження порталу "Центр транспортних стратегій" щодо корупції в транспортній сфері в Американській торговій палаті в Києві у вівторок.

"Контракт з В.Балчуном закінчився 5 червня. Думаю, уряд завтра розгляне це питання і його буде відправлено у відставку" - сказав міністр.

Як повідомлялося, 11 квітня 2017 року В.Омелян заявив, що керівництво "Укрзалізниці" не відповідає потребам України і має бути звільнене. За його словами, рішення проблем "Укрзалізниці" вимагає кадрових рішень з боку Кабінету Міністрів.

У січні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав главу "Укрзалізниці" В.Балчуна в конфлікті з В.Омеляном. "Розбрати залишайте удома", - сказав він і закликав до конструктивної роботи у сфері інфраструктури і транспорту.

У квітні прем'єр заявив, що рішення про доцільність продовження угоди з главою ПАТ "Укрзалізниця" В.Балчуном ухвалюватимуть за підсумками його звіту про роботу за рік.

"Він абсолютно публічно відзвітує. Ми оцінимо його роботу і потім ухвалимо рішення, продовжуємо з ним контракт або ні. Це залежить не від мене або когось іншого - це залежить від якості роботи, яка була проведена за рік "Укрзалізницею", - сказав В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА