13:25 04.06.2017

МВФ і СБ підтримали законопроект щодо реформування пенсійної системи України

2 хв читати
МВФ і СБ підтримали законопроект щодо реформування пенсійної системи України

Міжнародний валютний фонд і Світовий банк висловили свою підтримку урядовому проекту закону про реформування пенсійної системи України, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

"Крапку в переговорному процесі поставив Прем’єр-міністр України, який безпосередньо брав участь в переговорах з Головою місії МВФ Роном Ван Роденом. Результатом переговорів стало затвердження збалансованого, комплексного документу, що базується на кращому світовому досвіді та дає відповіді на ті виклики і проблеми, які гостро стоять сьогодні перед українською державою та суспільством", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою міністерства в неділю вранці.

У Міністерстві соцполітики також висловили подяку професіоналам з МВФ і СБ за допомогу в роботі над зазначеним законопроектом і опублікували оригінали листів обох міжнародних інституцій.

Як повідомлялося, 31 травня міністр соціальної політики України Андрій Рева повідомив, що МВФ має намір опублікувати свою думку про урядовий проект пенсійної реформи вже в найближчі дні. "Позиція МВФ в найближчі дні буде опублікована", – сказав він на засіданні Кабінету Міністрів України в середу, коментуючи інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про несхвалення МВФ проекту реформи.

При цьому А.Рева привів цитату директора Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен, в якій йдеться про підтримку проекту пенсійної реформи.

2 червня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що розраховує на розгляд урядового проекту пенсійної реформи на засіданні Національної ради реформ на наступному тижні.

"Ми маємо надію, що на наступному тижні \ будемо мати засідання Ради реформ, на якому представимо пенсійну реформу", – сказав він під час зустрічі з комісаром Європейського Союзу з питань європейської політики сусідства і розширення Йоганнесом Ганом у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА