11:32 27.05.2017

Головний концерт до дня Києва відбудеться на Софійській площі

1 хв читати
Головний концерт до дня Києва відбудеться на Софійській площі

Головний концерт до дня Києва відбудеться на Софійській площі 27 травня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"27 травня в 17:00 в парку Т. Г. Шевченка урочистою театралізованою ходою стартує день народження столиці. В ході візьмуть участь театральні, танцювальні та циркові колективи. Вона буде супроводжуватися запальною музикою від українських музикантів", - ідеться в повідомленні на сайті КМДА .

Під час ходи відбудеться шість планових зупинок: парк Т.Г.Шевченка, Київський міський будинок вчителя, Національна опера України, Золоті ворота, будівля Служби безпеки України, Софійська площа.

"Після урочистої ходи о 17:30 розпочнеться батл оркестрів (3 оркестри, 8 хвилин кожен). Також киян і гостей міста чекають виступи народного художнього колективу ансамблю народного танцю "Україна" дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця "Щасливе дитинство", - зазначають у повідомленні.

Святковий концерт за участю Марії Яремчук, Ілларії, TAYANNA і Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України розпочнеться після того, як о 18.00 відбудеться спільне виконання гімну Києва "Як тебе не любити, Києве мій?" гостями свята і артистами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА