17:51 30.01.2017

Близько 50 млн грн виділено для Яворівського полігону – Полторак

1 хв читати
Близько 50 млн грн виділено для Яворівського полігону – Полторак

Близько 50 млн грн виділено на покращення матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Яворові (Львівська обл.), повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Міноборони, глава відомства в рамках поїздки до Львівської області оглянув перебіг виконання робіт і зазначив, що згідно з програмою, до 2020 року на території полігону заплановано створити центр підготовки за стандартами НАТО.

"Нова навчально-матеріальна база надає можливість рзпочати підготовку 6-го батальйону за стандартами НАТО, це почнеться вже 2 лютого", - також повідомив С. Полторак.

Крім того, на Яворівському полігоні глава українського оборонного відомства провів зустріч з новопризначеним міністром охорони краю Литви Раймундасом Кароблісом. С. Полторак подякував литовській стороні за підтримку України.

"З Литовською Республікою у нас склалися дуже добрі стосунки. З першого дня російської агресії Литва надавала допомогу Україні. Це перша і єдина країна світу, яка надала нам стрілецьку зброю і боєприпаси", - наголосив міністр, висловивши також подяку литовським інструкторам, які навчають українських бійців.

Звертаюся до литовського колеги, він сказав: "Від візиту міністра охорони краю Литовської Республіки ми очікуємо розширення двостороннього співробітництва".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА