11:11 02.11.2016

Радикальна партія пропонує знизити зарплати членам уряду

1 хв читати
Радикальна партія пропонує знизити зарплати членам уряду

У парламенті зареєстровано проект звернення Верховної Ради до уряду України з пропозицією скасувати підвищення зарплат членам Кабміну, заявляє лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

"Ми вчора зареєстрували законопроект №5331 - звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів про скасування підвищення зарплат для членів Кабінету Міністрів України", - повідомив О.Ляшко на пленарному засіданні парламенту в Києві в середу.

Лідер фракції попросив голову Верховної Ради Андрія Парубія дати доручення профільному комітету невідкладно розглянути законопроект у комітеті і сьогодні винести на розгляд народних депутатів.

Проект постанови №5331 про скасування дії урядової постанови "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року №304 і визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року №18" від 27 липня вересня 2016 року №493 (про скасування підвищення заробітних плат урядовців) був зареєстрований 1 листопада. Його ініціаторами виступив О.Ляшко і три депутати фракції Радикальної партії: Сергій Рибалка, Тетяна Юзькова, Ігор Попов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА