12:52 14.10.2016

Суд обрав запобіжний захід меру Бучі Федоруку у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета

2 хв читати
Суд обрав запобіжний захід меру Бучі Федоруку у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета

Суд обрав запобіжний захід меру Бучі Анатолію Федоруку у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета, повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат України ("БПП") Ольга Червакова.

"Запобіжний захід щодо мера Бучі Федорука: домашній арешт з 22:00 до 7:00, заборона покидати місце проживання та носіння електронного браслета - рішення суду. Розглядається клопотання прокуратури щодо відсторонення від посади на період розслідування", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в липні 2016 року генеральний прокурор України Ю.Луценко повідомив, що мерів Бучі та Ірпеня - Анатолія Федорука та Володимира Карплюка - підозрюють у незаконній передачі земельних ділянок у власність своєму оточенню протягом 2006-2012 років.

"Сьогодні в рамках справи про розкрадання 890 га лісу підрозділи ГПУ, СБУ та МВС провели обшуки за 31 адресою, в тому числі і за місцем проживання мерів Бучі та Ірпеня. Підозрювані посадові особи протягом 2006-2012 років незаконно відвели у власність земельні ділянки своєму оточенню і потрібним людям з Києва", - написав тоді Ю.Луценко на своїй сторінці у Facebook.

У четвер, 12 жовтня, Генпрокуратура повідомила про підозру меру Бучі Київської області А.Федоруку та секретарю Бучанської міської ради за обвинуваченням у незаконній передачі у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду.

За словами генпрокурора, А.Федоруку інкримінували незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн грн, а секретарю ради - 1,024 га, який за відсутності А.Федорука також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА