13:44 17.05.2016

Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім"

2 хв читати
Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім".

"Відкриваємо лабораторно-виробничий комплекс "Інтерхім". Бажаю підприємству зростання, а працівникам – гідної зарплати", - написав В. Гройсман на своїй сторінці в мікроблозі "Твіттер" у вівторок.

У відкритті комплексу взяли участь голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі, представники Італії, Чехії, керівник українського представництва Європейського Банку Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) тощо.

Як повідомляла прес-служба фармацевтичної компанії ТДВ "Інтерхім" (Одеса), цей інвестиційний проект надасть можливісь учетверо збільшити виробництво ліків, що вплине на систему забезпечення населення країни високоякісними і доступними лікарськими засобами, а також стимулюватиме вихід вітчизняних ліків на зовнішні ринки.

Загальний обсяг освоєних інвестицій в новий проект станом на початок травня поточного року становить 42 млн євро, загальна площа нового комплексу - 15 тис. кв. м.

На підприємстві створено 139 нових робочих місць. До 2020 року заплановано збільшити кількість працівників компанії з 700 (на початок 2016г.) до 960 осіб.

За час реалізації проекту ТДВ "Інтерхім" сплатило до бюджетів всіх рівнів понад 243 млн грн.

ТДВ "Інтерхім" - один з провідних українських виробників готових лікарських засобів і фармацевтичних субстанцій, входить до ТОП-10 українських виробників ліків. Частка продукції власного виробництва становить 2% загального обсягу ринку країни.

У 2007 році виробництво "Інтерхім" було сертифіковано відповідно до вимог GMP - міжнародного фармацевтичного стандарту належної виробничої практики. Відповідність виробництва ТДВ "Інтерхім" стандартам GMP було двічі підтверджено результатами інспекцій державних контролюючих органів.

Асортиментний портфель ТДВ "Інтерхім" передбачає: вісім фармацевтичних субстанцій, близько 80 номенклатурних одиниць готових лікарських засобів, з яких чотири - оригінальні розробки українських вчених ("Феназепам", "Гидазепам", "Аміксин", "Левана"), а також - сучасні імпортозамінні лікарські засоби. Два оригінальних препарати "Аміксин" і "Гидазепам" - входять до ТОП-50 фармпрепаратів в Україні. Частка оригінальних ліків у структурі реалізації фармвиробника становить 45%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА