14:09 24.04.2016

Бригада швидкого реагування Нацгвардії розпочала рекрутинговий тур Україною

2 хв читати
Бригада швидкого реагування Нацгвардії розпочала рекрутинговий тур Україною

Бригада швидкого реагування (легка піхота) Національної гвардії України (в/ч №3018) у суботу, 23 квітня, почала рекрутинговий тур Україною.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в суботу військовослужбовці бригади приїхали в Білу Церкву, де в центрі міста проводили агітацію і розповідали про переваги військової служби в лавах Нацгвардії.

"Під час участі в АТО ми врахували всі наші помилки і вирішили створити щось правильне: правильне навчання і підхід, правильне командування і ставлення офіцерського складу до солдатів. Бригада розпочала формуватися навесні 2015 року, і незважаючи на труднощі і перешкоди, нам вдалося вирости в добре підготовлений підрозділ. Наразі перша рота закінчує 4-місячний курс молодого бійця", - розповів військовослужбовець бригади Олександр Хаджинов.

Він особливо наголосив, що на сьогодні підготовку бійців бригади проводять офіційно працевлаштовані в країні інструктори з НАТО та Ізраїлю, що дає можливість бійцям бригади "висунутися в бій вже добре підготовленими".

У свою чергу військовослужбовець бригади Юрій Натикач розповів, що будучи військовослужбовцем Збройних сил України, перейшов у бригаду, маючи бойовий досвід служби та участі в АТО.

"У нас правильна атмосфера і ставлення до бійців. У нас унікальні методи тренування, багато чого з того, що є в Інтернеті зі спецпідготовки бійців іноземних держав, є у нас, ми багато займаємося. Відбір у бригаду непростий, але ми готуємо тих, хто буде не тільки захищати свою країну, а й повернеться додому живим. Тому що країні потрібні живі герої", - сказав Ю.Натикач.

Учасники туру розповіли містянам про переваги несення військової служби у лавах цієї бригади, зокрема, про грошове забезпечення від 10 тис. грн., матдопомогу на оздоровлення під час відбуття у щорічну відпустку (від 30 до 45 днів), повне медичне обслуговування та оздоровлення, участь у міжнародних навчальних програмах (зокрема навчанні англійської мови), можливість отримання службового житла, соціальне забезпечення на час проходження служби відповідно до законодавства України.

Водночас військовослужбовці бригади швидкого реагування наголосили, що у формування існує безкомпромісне ставлення до порушень військової дисципліни, а також рівноправність у службових обов'язках солдатів і офіцерів, шанобливе і професійне ставлення начальницького складу до бійців.

Військовослужбовці подякували городянам, Білоцерківській волонтерській групі і місцевій владі за допомогу в організації першого в історії країни такого роду заходу.

У планах бійців бригади проведення подібних акцій в кількох десятках міст України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА