17:34 30.03.2016

Кабмін ще не вирішив, чи підвищуватиме тарифи на газ для населення з 1 квітня - Розенко

2 хв читати
Кабмін ще не вирішив, чи підвищуватиме тарифи на газ для населення з 1 квітня - Розенко

Кабмін ще не вирішив, чи підвищуватиме тарифи на газ для населення з 1 квітня, повідомив міністр соцполітики Павло Розенко після засідання Кабміну.

"Уряд обговорює це питання постійно, і те, що на сьогодні немає рішення про підвищення цін на газ для населення з 1 квітня, якраз підкреслює той факт, що точиться дискусія навколо цього питання", - сказав він.

На думку міністра, уряду слід було б погодити спільну позицію на переговорах з МВФ, щоб зняти вимоги про підвищення тарифів на газ для населення, які містяться в меморандумі України до МВФ.

За словами П. Розенка, ситуація в Україні змінилася, і він вважає, що зміна кон’юнктури на газ і велика кількість сімей, які отримують субсидію, ставлять під сумнів підвищення тарифів.

Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв після засідання уряду також підтвердив, що в Кабміну ще немає погодженого рішення про підвищення тарифів на газ для населення з 1 квітня.

"Поки що ситуація непевна. Сьогодні Кабмін має розглядати, що робити. І що вони вирішать, я не знаю", - сказав А.Коболєв.

На засіданні Кабміну в середу питання підвищення тарифів на газ для населення не виносилося і не обговорювалося.

Раніше джерело в уряді повідомляло, що до розв'язання політичної кризи уряд Арсенія Яценюка не хоче приймати рішення про підвищення тарифів на газ для населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА