13:12 22.01.2016

Суд продовжить розгляд справи Єрофєєва та Александрова 27 січня

1 хв читати
Суд продовжить розгляд справи Єрофєєва та Александрова 27 січня

Голосіївський районний суд Києва продовжить розгляд справи російських військовослужбовців Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова 27 січня 2016 року о 10:30.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в п'ятницю суд допитав останнього свідка зі сторони обвинувачення - матір українського військовослужбовця Вадима Пугачова, який загинув під час бойового зіткнення з диверсійною групою, до якої входили Є.Єрофєєв та О.Александров, 16 травня 2015 року в Луганській області.

На наступному засіданні суд розпочне вивчення доказів сторони захисту і потім має розпочати допит свідків зі сторони захисту.

Адвокат О.Александрова Юрій Грабовський зазначив журналістам, що як свідків сторона захисту має намір залучити кількох працівників так званої народної міліції "ЛНР".

Адвокат зазначив, що сторона захисту заявила свідками керівника так званої міліції "ЛНР" і чотирьох її працівників. Він вважає, що їх можна допитати в режимі відеоконференції, оскільки Луганська область, де вони перебувають, визнається українською владою територією України.

У свою чергу військовий прокурор Ігор Німченко зазначив, що допит у режимі відеоконференції можна проводити лише у будівлях українських судів або установах пенітенціарної системи, тому пропонований захистом варіант вважає неможливим.

Водночас І.Німченко спрогнозував, що розгляд справи російських військовослужбовців Є.Єрофєєва та О.Александрова може завершитися до кінця зими 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА