15:21 17.01.2016

Держприкордонслужба України: пропуск вантажів через адмінкордон із Кримом не здійснюється

1 хв читати
Держприкордонслужба України: пропуск вантажів через адмінкордон із Кримом не здійснюється

У Державній прикордонній службі України заявляють, що пропуск вантажів через адмінкордон із Кримом не здійснюється, а інформація про затримання п'ятьох прикордонників нібито за вимагання та отримання хабарів за безперешкодний перетин вантажівок не відповідає дійсності.

У прес-службі українського прикордонного відомства в неділю повідомили, що в рамках кримінального провадження на контрольному пункті в'їзду виїзду "Чонгар" (Херсонська обл.) у суботу працювали співробітники СБУ, прокуратури та Національної поліції, "але заходи проводилися щодо представників інших контрольних служб".

"Під час перевірки і проведення обшуку в службових приміщеннях були знайдені невстановлені кошти, водночас жодних фактів, які свідчили б про сприяння у переміщенні вантажів через адмінкордон встановлено не було", - зазначають у Держприкордонслужбі.

У відомстві зазначили, що слідчі дії тривають і станом на цей час жодного з прикордонників не затримано.

"Державна прикордонна служба України відзначає, що пропуск вантажних автомобілів через адміністративний кордон з АР Крим не здійснюється згідно з чинним законодавством", - наголосили в Держприкордонслужбі України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА