16:19 01.12.2015

Місцеві вибори в Маріуполі та Красноармійську минули спокійно - Шкіряк

1 хв читати
Місцеві вибори в Маріуполі та Красноармійську минули спокійно - Шкіряк

У Міністерстві внутрішніх справ України зазначають, що місцеві вибори в Маріуполі та Красноармійську 29 листопада минули спокійно і без суттєвих правопорушень.

"Ті негативні очікування, які були, були, скажімо так, нівельовані нашими службами", - сказав радник глави МВС Іван Стойко на брифінгу в Києві у вівторок.

Він зазначив, що до єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено одне повідомлення про правопорушення на виборах.

І.Стойко наголосив, що в Маріуполі та Красноармійську було забезпечено громадський порядок і ситуація перебувала під контролем.

У свою чергу радник глави МВС України Зорян Шкіряк зазначив, що міліція не має права давати політичні оцінки виборам, що минули, і їхній результат є відображенням волі громадян.

При цьому він висловив свою громадянську позицію, що на виборах у Маріуполі перемогла "антиукраїнська деструктивна політична сила".

З.Шкіряк запевнив, що МВС і Національна поліція будуть жорстко і безкомпромісно реагувати на будь-які спроби "повернутися в минуле, підрозділи МВС і СБУ будуть "розжареним залізом випалювати сепаратизм". "Я про це попереджаю, у депутатів місцевих рад немає імунітету і недоторканності, і ми жорстко реагуватимемо на будь-які спроби розколу і дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

Страхування від воєнних ризиків пропонують до 50 страхових компаній України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 20 людей, серед них 3 дітей

Генштаб ЗС України: Ситуація на фронті залишається складною, армія РФ активізувалася на краматорському напрямку, зберігаючи тиск на покровському

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА