09:04 14.11.2015

На борту гелікоптера, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії

2 хв читати
На борту гелікоптера, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії

На борту вертольота Мі-2, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України і четверо вихідців із країн південно-східної Азії, заявляє Державна прикордонна служба.

"Унаслідок пошукових дій сьогодні на території Словаччини у 35 кілометрах від кордону було виявлено цивільний вертоліт "Мі-2", який зазнав аварії. На борту літального апарату перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії, серед них дві жінки. Ймовірно, цей вертоліт використовувався зловмисниками для переправлення незаконних мігрантів. Уточнення обставин аварії триває", - зазначено в заяві Держприкордонслужби України з приводу аварії на території Словаччини вертольота, яке поширила прес-служба відомства в п'ятницю.

Як повідомляється, український прикордонний загін зафіксував проліт невпізнаного літального апарату ще вночі в середу, 11 листопада.

"Вночі 11 листопада близько 4:00 ранку в напрямку населених пунктів Ужгород (Україна) - Вишнє-Нємецьке (Словаччина) прикордонний загін в умовах складної видимості на слух зафіксував шум двигуна невпізнаного літального апарата. Цю інформацію одразу ж було передана підрозділам Збройних сил України та колегам зі Словаччини", - повідомляється в заяві.

Як зазначається, одразу ж був організований пошук можливого місця зльоту і посадки літального апарату по обидві боки кордону.

Як повідомив раніше в п'ятницю словацький портал noviny.sk, біля села Стретавка на сході Словаччини впав український вертоліт Мі-2 радянського виробництва. За попередньою інформацією, загинули шестеро осіб.

У свою чергу спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що вертоліт не належить ЗС України.

Водночас, як повідомив перший секретар посольства України в Словаччині Ігор Крачковський, п'ятеро з шести загиблих при катастрофі українського вертольота на сході Словаччини, ймовірно, є нелегальними мігрантами.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА