09:43 02.11.2015

У Сватовому повністю відновлено водо-, енерго- та газопостачання житлового сектора

1 хв читати
У Сватовому повністю відновлено водо-, енерго- та газопостачання житлового сектора

У м. Сватовому Луганської області повністю відновлено водопостачання, електропостачання і газопостачання в житловому секторі міста, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у понеділок вранці.

У ніч із неділі на понеділок осередків жевріння і горіння на території складу на складах Міноборони не зафіксовано. З метою оцінки обстановки і визначення можливих подальших займань упродовж ночі на території складу було організовано чергування двох пожежних танків.

Продовжують функціонувати три польові кухні і три намети для організації обігріву і життєзабезпечення місцевого населення і особового складу. Всього від початку надзвичайної ситуації на пункти обігріву ДСНС звернулися по допомогу 820 осіб, зокрема, за минулу ніч - 40 осіб.

Як повідомлялося, пожежа на складах з озброєнням неподалік від Сватового почалася близько 19.30 29 жовтня на площі близько 300×300 м. На складах зберігалося майже 3,5 тис. тонн боєприпасів.

Відомо про загибель одного військовослужбовця та місцевої мешканки, поранено також кількох чоловік (за різними даними, від 5 до 8).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА